tiistai 7. kesäkuuta 2016

En myönnä mitään....

Kuten sitä, että oon ollu silleen reippaat 3 kuukautta kohta kuvaamatta ja postaamatta mihinkään...
Joo anteeks siitä, mutta into meni helvettiin tossa alku keväästä ja sitten toki kans se, että peruskoulu loppu niin sen tuoma stressi ja kaikki muutkin ihanat asiat, jotka itkettää öisin etc.

No eilen kumminkin päädyin ottamaan kameran ja toisen nukeistani ja olin silleen sisällä tai en, mutta nyt teen sen ihan sama vaikka sisällä tuleekin aina sitä luokan öxy 666 materiaalia, mutta ainakin mä kuvasin hei? Enkä mä nyt niin epäonnistuneiks näitä sanois, ihan kivoja niistä tuli..
Saanen tässä samalla myös esittää tämän "uuden" nukkeni nimen, joka viime postauksissa on nimettömänä pyörinyt. Hän tulee kulkemaan nimellä Stephen (tiedän miehen nimi mut oon ernu), mutta itse sanon koko ajan Stef, joten Stef riittää :DD


Jos minulta kysytään, niin Stef on oikein nätti lapsukainen.. Ja täytyy myöntää et sen peruukki ei muuten sitten oo tällä hetkellä millään kiinni ni oli kivaa tossa koko ajan fixailla se takas paikalleen ja silleen, mutta lopulta sain ihan kivan kuvasarjan (laatu jos nyt jätetään sikseen kiitos) aikaseksi ja itse pidän joistakin kuvista ihan hemmetin paljon, ettäettä nautin.

Anyway nyt kesällä vois yrittää aktivoida itseään ja vaikka MENNÄ IHAN ULOS. joo elikkäs ei mul täs muutaku et hyvää kesää kaikille^^

1 kommentti:

  1. Sun blogi vaikuttaa todella kivalta ^^ Liityin :3 Laatu oli mielestäni ihan hyvä ja kesällä olisi kiva lukea muitakin postauksia kun sun blogi on kivaa katseltavaa (^^) Mutta postaa ihan vaan silloin kun susta tuntuu, äläkä ota paineita. Hyvää kesää sullekkin :)

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista